Aloittaminen

Testitreeni ja ilmainen tutustuminen

Meillä ensimmäinen tutustumistreeni on aina ilmainen! Pakkaa treenikamat mukaan ja tule tutustumaan ilmaiseksi henkilökunnan ollessa paikalla (ma, ti, to 17:30-20, la 11-13).

Tutustumistreeniin ei tarvita ennakkoilmoittautumista, vaan voit tulla paikalle koska tahansa toimiston aukioloaikojen puitteissa. Tervetuloa tutustumaan!

Harjoitusohjelma ja henkilökohtainen ohjaus

Liittyessäsi salin kk-jäseneksi (toistaiseksi voimassaoleva 49,-/kk tai määräaikainen sopimus), saat harjoitteluasi vauhdittamaan ilmaisen harjoitusohjelman sekä yhden henkilökohtaisen ohjaustunnin ammattitaitoisen valmentajan opastuksella. Saat käyttöösi kulkuavaimen, jolla sali on käytössäsi joka päivä klo 05-23. Lisäksi pääset kaikille ohjatuille sekä kursseille veloituksetta. (Kursseille osallistumien edellyttää ennakkoilmoittautumisen).

Aloittelijalle suosittelemme ohjattuja ryhmätuntejamme, joilla tutustu turvallisesti toiminnallisiin liikkeisiin ja harjoitteluun. Kehonmuokkaustunnit (ti, to klo 18:30) ovat erinomaisia lihaskuntoharjoituksia ja sopivat aloittelijoille, sillä treenin kuorman määräät sinä itse. Toiminnallinen (ti, to klo 19:15) on kuntopiirityyppinen painotteinen tunti joka haastaa kaikentasoiset treenaajat, sillä liikkeet on skaalattavissa jokaisen taitojen ja voimatasojen mukaan. Hyvä ryhmätsemppi virkistää myös kokeneempien treeniä ja antaa uusia vinkkejä omiin harjoituksiin sovellettavaksi.

Pienet lapset salilla

Lastenhoito kuuluu usein olevan este säännölliselle treenaamiselle. Haluamme osaltamme mahdollistaa, että myös lasta kotona hoitava vanhempi voi halutessaan päästä salille. Meillä ei ole tarjota erillistä lastenhoitoa, mutta voit ottaa lapsen mukaan salille aamu- tai päiväaikaan (mieluiten ennen klo 15) jolloin salilla on hiljaisempaa. Näin salilla olo on turvallista niin lapsille itselleen, vanhemmille kuin kanssatreenaajille.

Luonnollisesti vanhemmat ovat aina vastuussa siitä, mitä lapset salilla tekevät. Toivomme tässä pelisilmää vanhemmilta niin että lapsenne eivät ole muiden treenaajien häiriöksi tai vaaraksi, sekä avointa miltä kanssatreenaajilta, niin että mahdumme sovussa saman katon alle.

Alaikäiset treenaajat

Meille on tärkeää, että salitreeni on mahdollista koko perheelle, ja haluamme kannustaa myös lapsia toiminnallisen treenin pariin.

Salillamme lapset pystyvät treenaamaan vanhempien seurassa aivan tasapäisesti, kunhan vain liikkeet ja painot skaalataan heidän kykyjään ja voimiaan vastaaviksi.

Lapset tietenkin tuovat mukanaan vähän ylimääräistä energiaa ja huolta. Sali ei ole ole leikkipaikka ja leikkivät lapset aiheuttavat itselleen ja muille salilla olijoille tahtomattaan vaaratilanteita. Vanhemmat ovat aina vastuussa siitä mitä lapset salilla tekevät.

Alle 18-vuotiaiden vanhempien on aina allekirjoitettava sopimukset lastensa puolesta.

12 vuotta täyttäneet ja sitä nuoremmat saavat harjoitella puoleen hintaan. Alle 13-vuotiaille ei kuitenkaan anneta omaa kulkukorttia ja heidän on oltava salilla aina vanhempien seurassa.

Yksilövalmennus

Kun haluat tukea henkilökohtaisten tavoitteidesi saavuttamiseen, me Dynamolla autamme sinua.  Olivat tavoitteesi sitten säännöllisen kuntoilun aloittaminen, painonpudotus, eri kuntoilumuotojen yhteensovittaminen – tai kaikkia näitä, valmentajiemme avulla saat juuri sinulle sopivan, henkilökohtaisen harjoitusohjelman. Olemme mukana tekemässä harjoittelustasi turvallista ja tuloksellista. Yksilöllisen harjoitusohjelman avulla tehostuu ajankäyttö huomioiden muut harrastukset ja elämän realiteetit – elämässä on muutakin kuin treeni ja treenin tulee sopia elämään, ei toisin päin. Ota yhteyttä tai tule käymään niin katsotaan yhdessä sinulle paras harjoituskokonaisuus.

Kokenut treenaaja?

Jos olet itsenäinen omatoimitreenaaja, voit kulkea omien aikataulujesi mukaan itsenäisesti silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Sisään pääset kulkukortilla joka päivä klo 5-23.